Heldagsevent: Bara en plats kvar!

Lördag den 7:e December 11:45 – 16:15, Plats: Brewhouse, Åvägen 24, Göteborg. 6/8 platser redan bokade!

Jag vill bjuda in dig till att vara med på ett fantastiskt roligt heldags event Lördag den 7:e December! En härlig dag full av gitarrspel, träning & jamm. Du kommer att lära dig hur du får ditt gitarrspel att låta med uttrycksfullt, förstå hur du kan skapa mer unika sound och känslor med musik & när du spelar. Du lär dig att få ännu mer användning för det du lärt dig genom att träna, implementera, applicera, jamma. Inte alla elever som tar gitarrlektioner med oss får en inbjudan, detta är ett exklusivt event för dig och dom andra jag valt att bjuda in! Eftersom du fått en inbjudan så är jag säker på att du har väldigt stor nytta utav det här eventet, oavsett om du spelat i 20 år eller 6 månader. Detta event är inte för alla… men vi är säkra på att det är något för dig! Det finns endast 1 plats kvar! Du anmäler dig på botten av den här sidan, läs igenom allt innan du anmäler dig!

Detta är inte gitarrlektioner, detta är träning med fokus på olika koncept för ökad känsla i ditt spelande, både hur det låter och vad du själv känner när du spelar. Det härligaste med att spela gitarr, tycker vi och många som tagit lektioner med oss är att kunna spela och uttrycka det man känner eller det musiken berättar för en. Det här eventet har fokus på kreativitet, varje session har ett specifikt syfte för att du ska kunna spela mer uttrycksfullt och kreativt. Du kommer bland annat lära dig hur du kan spela mer uttrycksfullt, metoder för hur du kan komma ur vanliga mönster du använder när du spelar, hur du alltid kan anpassa dig efter musiken som spelas. Du kommer att träna dessa olika saker genom att spela med andra, vilket är väldigt väldigt roligt! Dessa events är väldigt populära och brukar vara uppbokat inom snabbt, vill du vara med va noga med att boka din plats idag, när det är fullt kommer vi inte att acceptera fler bokningar.

”Heldags eventen är fruktansvärt roliga och utvecklande. Det är det bästa som finns att sitta en hel dag med gitarr, man glömmer allt annat. Gemenskapen är fantastisk!” – Lars

Heldags eventsen bra, dom är också lite roligare. Det är mycket olika och roligare moment som man inte har på dom vanliga lektionerna. Det känns lite mer ”loose” för folk är mer avslappande.” – Peter

Ett par fördelar med att delta:

 • Umgås en hel dag med likasinnade och ha väldigt KUL!
 • Få en boost i motivationen &  inspiration för att spela mer gitarr!
 • Få mer användning för dina färdigheter du tränat upp så att du känner mer glädje i ditt spelande!
 • Lär dig nya effektiva sätt att öva gitarr så att att du kan ta dig närmare drömmen!
 • Få en adrenalin boost i ditt gitarrspel!
 • Alla sessioner spelas in på ljud, och alla sessioner kommer finnas utskrivna i text för att du ska kunna träna det när du vill efter eventet

Sessioner 7:e December 2019:

 • Session 1: Hur Du Tränar För Att Alltid Spela Uttrycksfullt
 • Session 2: Utöka Din Kreativitet & Bryt Dig Ur Mönster
 • Session 3. Total Anpassning
 • Session 4. Enkla Sätt Att Skapa Olika Känslor & Sound När Du Spelar Eller Skapar Musik.

Efter eventets slut kan vi gå ut och ta något att äta & dricka för dom som vill (Frivilligt) Alla sessioner spelas in på ljud och kommer bli tillängligt för dig efter eventet via din elevmapp.

Det finns endast åtta platser den här gången och det är bara 4 kvar, blir ofta uppbokat inom 48 timmar, så missa inte den här chansen! Du som varit med på events i Borås tidigare får dessutom 600 kr rabatt om du bokar innan den 13:e November kl 24:00.

Träning & Jam event: Kreativitet och uttryck avgift:

2497:-

1897:- fram till 28/13 kl 24:00 2019 (600:- rabatt)

Endast en plats kvar ! 7/8 platser redan bokade!

Du kan välja att betala avgiften för eventet på en gång eller dela upp det på två eller tre månader. Du gör betalning i slutet på varje månad och första blir 30:e November via autogiro eller din månadsfaktura för Gitarrlektioner.

Välj hur du vill lägga upp betalningen i drop-down menyn och för att reservera din plats:


  E-mail du registrerat hos Gitarrlektioner i Göteborg