Recensioner

Titta på videos nedan för att höra vad folk säger med sina egna ord om våra gitarrlektioner.

Mathias Persson

”Du kommer lära dig fort och ha väldigt roligt”

Annica Elf

”Man märker att det ger resultat om man följer övningarna”


Adam Lundquist

”Jag tycker Marcus är bra, han går sakta framåt så man inte får härdsmälta i hjärnan 🙂 , pedagogisk”

Stina Nilsson

”Jag är alltid glad när jag går härifrån, som gitarrlärare är han väldigt väldigt bra, han tar utifrån där du är”

Adam Carlsson

”Det jag fått mest hjälp med är att utnyttja tiden man har och verkligen nöta, Marcus är en väldigt lyhörd lärare, om jag inte förstår något så hittar han oftast ett annat sätt att visa det på”

Susanne Larsson

”Gitarrlektionerna är givande och spännande! Man lär sig väldigt snabbt”

Oscar Fredriksson

”Marcus som gitarrlärare är personlig, det känns som att han känner en bra och man får det man behöver på lektionerna och gillar det han gör”


Boka Gratis Gitarrlektion

Sofia Johansson

”Jag har fått mest hjälp med att utveckla mitt plockande och spela lite finare. Jag tycker Marcus är en jättetrevlig person som verkligen går in för att man ska lära sig. Det är jättekul”

 

David Ödwall

”Det jag fått mest hjälp med är hur man ska lägga upp övningen och hur man faktiskt ska öva för att förbättra sig och inte bara själva spelandet. Jättekul!”

Kristina Ohlsson

”Jag tycker Marcus är väldigt lyhörd, han ser en på ett bra sätt, jag tycker dom här lektionerna har varit väldigt givande. Det är en bra chans att få utveckla sig i sitt gitarrspelande och även som person också”

Fardin Madini

”Jag brukar säga att det är som att en dörr som öppnas och så bara WOW. Marcus är grym”

 

Klicka Här För Att Berätta För Mig Vad Du Vill Lära Dig

”Det är varierade grejer, teori, olika låtar, låtar som är roliga, pedagogisk och ah – det är bra!”

 

Magnus Karlzon

”Framförallt får man spela musik man gillar. Fått mest hjälp att förstå vad man kan göra med en gitarr. Jag tycker Marcus är en bra gitarrlärare”

Roger Schölling

”Jag tycker gitarrlektionerna är lärorika, fått hjälp med att lära mig en hel del faktiskt, jättejätte mycket, pedagogisk i lärandet. Jag har fått tusen vänner känns det som, väldigt många vänner känns det som. Vill man lära sig spela gitarr på riktigt så ska man gå till Marcus”

Jesper Passgård

”Man märker (att man blivit bättre) på resultatet, jag kan mycket lättare spela solo till vilken låt som helst. Marcus som gitarrlärare är faktiskt väldigt duktig.”

Jan Ejdfors

”Vill man lära sig spela gitarr så ska man gå hos en lärare och inte lära sig själv. Är man väldigt disciplinerad så fungerar det, fått hjälp med tekniken, hur man ska öva, hur man får en rutin i hur man ska lära sig spela”

Marcus Stark

”Det roligaste är ju att man känner att man lärde sig någonting och man kommer någonstans”

Alex

”Det är ju bara super, det är väldigt personliga uppgifter och du(Marcus) engagerar sig i individen. Han är tydlig med det han gör och han bryr sig om sina elever”

 

Robin Ekelund

”Det bästa med lektionerna är att man känner att man har kul medans man lär sig spela, vi har roligt här! Jag skulle rekommendera Marcus till alla som vill spela gitarr för jag har gjort sådana framsteg på den här korta tiden Han lägger upp det väldigt mycket utefter vad jag vill spela och vi går in på saker som jag är intresserad av och det tycker jag är väldigt positivt. ”

 

Robin Nylén

”Man lär sig hur man ska träna för att spela gitarr, man får inte bara ett papper och ”gör det här” utan steg för steg hur man ska öva det. Det blir roligt helt enkelt att spela gitarr, man lär sig väldigt mycket”

Johan Björkqvist

”Jag har lärt mig väldigt mycket, jag kunde inte spela gitarr innan. Från grunden har jag lärt mig spela låtar så att det låter bra. Det bästa med lektionerna är att dom är roliga, man lär sig mycket på lektionerna än att sitta hemma. Marcus som gitarrlärare är riktigt bra faktiskt, tror inte jag skulle kunna hitta någon annan som är bättre”

Daniel Näsström

”Jag tycker lektionerna är väldigt inspirerande, man är väldigt sugen på att spela gitarr när man går härifrån. Jag tycker upplägget är väldigt bra, man får spela den musiken som man önskar, vill och brinner för!”

Magnus Andrup

”Jag kan rekommendera att ta lektioner med Marcus för det är skitroligt och man lär sig mycket”

Jens Erdmann

”Marcus är lyhörd, målmedveten, bra på att spela gitarr men han är också bra på att lära ut. En bra pedagog och det tror jag man som elev får mer nytta av än att ha någon som är superduktig på att spela men inte kan förmedla själva kunskapen om spelandet. Det är en bra chans att gå vidare och förverkliga drömmen helt enkelt.”