Om oss

Gitarrlektioner i Göteborg startade 2008 i Kinna, Marks kommun, under namnet ”Gitarrlektioner i Mark” Sedan 2012 har vi haft lektioner i Borås. Totalt har vi över 1800 nöjda gitarrelever senast räknat, 2024 (se ett urval här) och över 20 000 gitarrlektioner gjorda.

The Swedish Guitar Method kallas den metoden som vi använder för att lära sig spela gitarr. Utvecklad av Marcus, vilket tog ca 10 år av erfarenhet att få i sin nuvarande form. Kort och gott kan man säga att den består av att först och främst utforma en plan för vad eleven vill, anpassa lektionsmaterialet efter individen med innovativa roliga övningar, applicera det man lär sig i en riktig musikalisk kontext, och om man vill spela med andra och uppträda live. För att få mer inblick i hur metoden går till, så är det bättre att träffas för en gratis introduktionslektion.

Vi började i Göteborg i Maj 2019 och har redan lärt ut till över 650 elever. Vi växer väldigt snabbt och intresset för just våra gitarrlektioner är väldigt, väldigt högt. Vi är experter på hur man övar gitarr, fokuserat på att du ska höra resultat så att du kan känna mer spelglädje!

Vi har under 10 år utvecklat en special pedagogik för att lära ut och träna just gitarr, till både nybörjare, medel och avancerade gitarrister. Med fokus på att du ska få användning för allt du lär dig. Under dessa 10 år så tar folk gitarrlektioner med oss i 2.3 år. Vilket tyder på att folk tycker det är väldigt roligt att ta gitarrlektioner hos oss! Vi lär ut dom flesta stilar så som: pop, rock, blues, country, metal, folk, indie & akustisk. Gitarrelever har även möjlighet att spela in i studio, spela i band, jamma blues & spela låtar tillsammans.

Vi har också en del ”social happenings” där dom som tar lektioner träffas umgås och snackar om vårat gemensamma intresse: Musik, band, gitarrer, effekter, pedaler och ja…ibland går vi på spelningar ihop, ja allt möjligt! Du är välkommen in i gemenskapen!

Du kan boka en gratis introduktionslektion idag och få reda på hur du kan nå din dröm om att spela gitarr på det sättet du vill! Klicka på den orangea knappen nedan och berätta för oss vad du vill ha hjälp med!

Boka Gratis Gitarrlektion

Vi hoppas att vi hör från dig snart!

The Swedish Guitar Method Godkänd & Registrerad för F-Skatt & moms sedan 2023-04-01

Kontakt:

Gitarrlektioner & Musikundervisning: https://www.gitarrlektionerigoteborg.se/kontakt

Support och Administration: https://www.gitarrlektionerigoteborg.se/support