Kontakta oss för en gratis gitarrlektion!

Du är på rätt sida.

Scrolla ner och fyll i vårat korta kontaktformulär.

Tryck sedan på "Klicka här för att fortsätta".

 

  Vart hörde du talas om oss?

   

  "Dom är väldigt duktiga på att hitta vad som är nästa steg." ⭐⭐⭐⭐⭐

  Jag har haft en gitarr i lite över 10 år, närmaste 12. Jag har tagit lektioner i drygt ett halvår. Jag valde att ta gitarrlektioner för att jag tycker om gitarr, och jag tycker om musik. Men jag har inte självdisciplin, och jag vet inte riktigtvar jag börjar, hur fortsätter man, hur blir man bättre. Så detta är första gången jag lär mig på riktigt och inte letar upp små snippets på ultimate-guitar.com. Innan jag började här så var mitt gitarr uppriktigt sagt katastrof. Kunde ett fåtal ackord. Har bla fått lära mig hur man använder teori i praktik.
  Jocke är riktigt grym på det han gör och det han lär ut, lyssnar och plockar upp och bygger på det man själv inte alltid vet saknas. Saker som kan bli dåliga vanor om man inte fångar dom i tid. Jag tycker lektionsmaterialet är riktigt bra. Lektionsmaterialet har ett självutlärnings värde med vad jag behöver öva på. - Gustav A.

  "Vissa är bättre än andra att lära ut så, men här är så mycket bättre, det går inte jämföra."⭐⭐⭐⭐⭐

  Tagit lektioner i 1 år, jag valde att ta gitarrlektioner för att jag kände att i början att "hur svårt kan det va", så in på youtube, kolla lite rockriff och lite teori. Men det var lite svårare än jag hade trott. Så fort man hade lärt sig spela gitarr så "tycker man att man kan spela" men man kommer inte längre. Och då måste man ta gitarrlektioner helt enkelt. Vissa är bättre än andra att lära ut så, men här är så mycket bättre, det går inte jämföra. Innan jag började lektioner så kunde jag 3 ackord och lite ensträngsriff. Nivån har ju ökat markant, det är ju det som är så *** kul. Varje lektion byggs på och byggs på, man kan inte fatta det då för tillfället. Bra lektioner, bra övningar man märker att det ger något helt enkelt. Man får ju också ett bollplank, man kan ju inte snacka med någon som sitter på en youtube kanal, det är klyschigt men det är bara så. Detta har hjälpt något enormt. Jag tycker lektionsmaterialet ligger på rätt nivå, läraren gör bra uppföljning och har koll på vilken nivå man är på. Det håller hög nivå. Det är bra rakt igenom. - Christian E.

  "En riktigt bra pedagog som förstår en som elev " ⭐⭐⭐⭐⭐

  Lektionerna är roliga & bra, man lär sig nya saker hela tiden. Sedan vi började har jag bland annat blivit mycket bättre på att plocka ackord, även lite grunder i improvisation. Lite enklare saker men jag ser fram emot att lära mig mer avancerade saker när jag väl kan grunderna. Läraren förstår när man har problem med något som man ska spela eller inte förstår och han har en väldigt skön attetyd. Skulle definitivt rekomendera honom som gitarrlärare. Han är en riktigt bra pedagog som förstår en som elev –  Erik, Student