Heldags Kreativitet & Frasering Gitarrevent – FULLBOKAT På 24 timmar!

En heldag med Gitarr & musik och härligt sällskap med likasinnade på Brewhouse

Vi vill bjuda in dig till att vara med på ett fantastiskt roligt heldags event på plats i Göteborg på Brewhouse Lördag den 11:e December. … det var exakt 2 år sedan vi körde ett liknande event om kreativitet och frasering på Brewhouse, nu är det äntligen dags igen!

En dag full av gitarrspel, träning Du kommer att lära dig hur du får ditt gitarrspel, improvisation & rytm att bli mer kreativt och få väldigt mycket valmöjligheter att “allt inte låter likadant”

Du lär dig att få ännu mer användning för det du lärt dig genom att träna, implementera, applicera,. Inte alla elever som tar gitarrlektioner med oss får en inbjudan, detta är ett exklusivt event för dig och dom andra vi valt att bjuda in! Eftersom du fått en inbjudan så är vi säkra på att du har väldigt stor nytta utav det här eventet, oavsett om du spelat i 20 år eller 6 månader. Detta event är inte för alla… men vi är säkra på att det är något för dig!

På plats på Brewhouse finns det endast 6 platser, först till kvarn som gäller.

Du anmäler dig på botten av den här sidan, läs igenom allt innan du anmäler dig! Vanligtvis blir våra events uppbokade på mindre än 48 timmar. Så missa inte denna chans, reservera en plats idag på botten av den här sidan!

Detta är inte gitarrlektioner, detta är träning med fokus på olika koncept för att få ditt spelande mer kreativt och att “allt inte låter likadant”

Det blir enklare att få sitt spelande att låta mer kreativt om du får unika övningar för att just bryta mönster i ditt spelande och få mer valmöjligheter.

Du kommer bland annat lära dig hur du kan ta dig ur dina vanliga mönster och på så sätt bli mer kreativ när du spelar Du kommer bland annat att träna detta med laserfokus och direktfeedback av läraren och med hjälp utav backtracks för att verkligen repetera in övningarna i muskelminnet så att det sitter där för evtigt.

Dessa events är väldigt populära och brukar vara uppbokat inom 48 timmar, Vill du vara med va noga med att boka din plats idag, när det är fullt kommer vi inte att acceptera fler bokningar.

“Heldags eventen är fruktansvärt roliga och utvecklande. Det är det bästa som finns att sitta en hel dag med gitarr, man glömmer allt annat. Gemenskapen är fantastisk!” – Lars

”Heldags eventsen är jättebra, att lägga lite extra tid och ta en hel dag är ett annat sätt att spela. Man får mer fokus & djup på vissa saker, det är bra att man sitter längre med varje sak, verkligen användbart,väldigt utvecklande och roligt.” – Jason

Ett par fördelar med att delta:

 • Umgås en hel dag med likasinnade och ha väldigt KUL!
 • Få en boost i motivationen &  inspiration för att spela mer gitarr!
 • Få mer användning för dina färdigheter du tränat upp så att du känner mer glädje i ditt spelande!
 • Lär dig nya effektiva sätt att öva gitarr så att att du kan ta dig närmare drömmen!
 • Få en adrenalin boost i ditt gitarrspel!
 • Alla sessioner på Brewhouse spelas in på ljud, och alla sessioner kommer finnas utskrivna i text för att du ska kunna träna det när du vill efter eventet
 • Alla sessioner online filmas med multikamera vinklar och kommer läggas upp tillsammans med hög kvalite’s ljudupptagning i din elevmapp efter eventet om tiden finns för redigering

Sessioner Kreativitet & Frasering 2021

 • Session 1: Frasering 101
 • Session 2: Ackords Kreativitet
 • Session 3. Vikten Av Första Och Sista Tonen Du Spelar
 • Session 4. Hur Du Kommer Ur Dina Vanliga Mönster Med Hälp Av Rytm

Alla sessioner kommer komplett med text instruktioner, tab & backingtracks för att du ska kunna öva hemma efter eventet och veta precis vad du ska göra

”Man borde ha ett sånt här event i månaden så kraftfullt som det är” – Henrik

Kreativitet & Fraserings Event 2021:

1799 :- fram till 26/11 (700 :- rabatt fram till 26/11)

2497:-

Brewhouse, Göteborg Lördag 11/12 2021 kl 12:00 – 16:00

Endast 6 platser, försten till kvarn som gäller, brukar ta slut inom 48 timmar

Du kan välja att betala avgiften för eventet på en gång eller dela upp det på två eller tre månader. Du gör betalning i slutet på varje månad och första blir 30:e November via autogiro eller din månadsfaktura för Gitarrlektioner.

Reservera din plats nedan:

Välj hur du vill lägga upp betalningen i drop-down menyn och för att reservera din plats:

“Det blir mer fokuserat, man får ett annat fokus och det tycker jag är väldigt kul och givande” – Roger

“Det är väldigt lärorikt att sitta en hel dag och bara spela och öva” – Susanne

Lite bilder från tidigare events:

Kreativitet & Fraserings Event 2021:

1799 :- fram till 26/11 (700 :- rabatt fram till 26/11)

2497:-

Brewhouse, Göteborg 11/12 2021 kl 12:00 – 16:00

Endast 6 platser tillängliga, först till kvarn som gäller, tar oftast slut inom 48 timmar

Du kan välja att betala avgiften för eventet på en gång eller dela upp det på två eller tre månader. Du gör betalning i slutet på varje månad och första blir 30:e November via autogiro eller din månadsfaktura för Gitarrlektioner. I dropdown menyn väljer du också om du vill köra Online eller på Plats på Brewhouse

Reservera din plats nedan:

Välj hur du vill lägga upp betalningen i drop-down menyn och för att reservera din plats: