Ditt abonnemang för Gitarrlektioner är avslutat

LÄS NEDAN NOGGRANNT!

Är du ansluten till autogiro är det ditt eget ansvar att avsluta det, Inga återbetalningar ges på redan betalda gitarrlektioner.

Autogiro mandat avslutar du via din bank. Du är givetvis välkommen att ta dina lektioner om så skulle va fallet.

Har du begärt uppsägningsformulär på eller efter den 16:e är kommande månadsavgift bunden att betalas. Avslutar du ditt mandat kommer faktura utställas

Undantag: Om du e-mailade den 15:e efter kontorstid, eller om detta förefaller på en helgdag, har du 24 timmar på dig att fylla i formuläret, samt om vi ställde någon fråga och drog ut på tiden kommer vi attförklara formuläret giltligt från datumet du begärde det.

När du väl avslutat gitarrlektioner kan du inte nyttja eventuellt innestående gitarrlektioner nästa kalendermånad då du behöver vara aktiv i samma gitarrprogram.

Du kan fortfarande nyttja dina lektioner du har denna månaden. Om du har missade gitarrlektioner och vill gå på dessa se till att boka in dom nuvarande månad.

Om du går på gitarrlektioner nästa månad och inte är aktiv kommer dessa gitarrlektioner bli fakturerade på styckpris på 515:- / lektion + administrationsavgift + porto.

Vi förstår att detta låter fyrkantigt, vi är otroligt flexibla på väldigt många sätt när det gäller undervisningen, Men det är ytterst nödvändigt att vi håller på våran överenskommelse och policy för alla gitarrelever. Vi har för närvarande över 100 elever och är redan överbelastade rent administrativt, därav måste allt göras korrekt för att det ska fungera. Elevpolicyn är neutral, det är samma deal för alla elever.

Vi hoppas du haft kul på dina gitarrlektioner och att du vill komma tillbaka till oss i framtiden. Dörren står alltid öppen!