Vi har mottagit din ansökan!

Vi har nu mottagit din ansökan om en gratis introduktionslektion!

Max Söderberg är vår expert gitarrlärare & tränare som kommer att höra av sig till dig idag eller imorgon, och tillsammans bestämmer ni om ni tycker det verkar vettigt att boka en gratis introduktionslektion för jobba tillsammans med ditt gitarrspel.

Vi har mottagit din ansökan om gratis introduktionslektion och vi kommer att höra av oss idag, eller imorgon ca 111-15:00 eller efter kl 21:00. 🙂 Detta för att vi har gitarrlektioner mellan 15 och 20:00.

Ringer ni om varandra ett par gånger så kommer du automatiskt få en länk där du själv kan boka en gratis introduktionslektion. Då kommer du behöva skapa en inloggning för att boka, detta tar ca 30 sekunder.

Ibland är det många som hör av sig till oss och då kan det ta 24-48 timmar innan vi återkopplar. Vi kommer fråga lite mer ingående vad du vill fokusera på för att kunna hjälpa dig på bästa sätt och så kommer vi tillsammans bestämma om det är aktuellt att boka en kostnadsfri introduktionslektion.

Vi vill passa på att tacka för att du kontaktat oss för gitarrlektioner. Vi är väldigt engagerade i våra gitarrelever och vi hoppas på att vi kan hjälpa dig med det du vill kunna spela så att du har mer kul varje gång du spelar gitarr!

Vi skulle rekommendera att du tittar på videon nedan för att komma igång och få reda på hur du kan lära dig att spela gitarr på det sättet du vill kunna spela genom att sätta mål och delmål. Oavsett om du aldrig satt mål innan, eller kanske inte vet hur man gör, eller till och med tänker att det gör man inte med musik. Så går det mycket snabbare att lära dig att spela som du vill om du sätter mål. Vi kommer givetvis att hjälpa dig att sätta mål baserat på vad du vill kunna spela om du tycker det är svårt, och vad som är rimligt för dig. Titta på videon nedan:

”Hur Du Övar Gitarr Mer Effektivt För Snabbare Resultat”

Titta gärna på videon nedan sålänge om hur du övar gitarr mer effektivt eller på våra gitarrvideos på https://www.gitarrlektionerigoteborg.se/gratis-resurser/