Allting blir dyrare… men vi går mot strömmen

Vi som lärare saknar alltid våra elever efter dom slutat, och vi vet att andra elever som är på lektionerna också saknar folk som slutat.

Kanske har du även saknat oss och dina bekanta på gitarrlektionerna?

Därför vill vi bjuda in dig till att börja ta gitarrlektioner med oss igen till halva priset första månaden och vill du sluta direkt efter första månaden, så är det helt okej!

Du kanske också missat att vi sen i Januari 2023 har en ny gitarrlärare i Göteborg, Max Söderberg som varit lärare i Borås & Online senaste åren.

Max spelade även solo gitarr i Marcus & Joachims band "Firstborn" och är bekant med dom flesta genrerna, Blues, Country, Metal & rock & pop.

Just nu Max är live gitarrist för country sångerskan "Mimi Werner" som uppträtt i Melodifestivalen. Samt co låtskrivare i hårdrocksprojektet "Road Of Circles"

...Det är faktiskt så att vi inte bjuder in alla som tagit lektioner med oss att börja igen.  

Du är en av dom vi vill ha tillbaka, och vi vill ge dig 50% rabatt (värde upp till 4000 kr om du skulle välja 8 lektioner i veckan) på första månaden du är tillbaka hos oss!

Detta gäller för Gitarrlektioner i Göteborg

Återuppta lektionerna till halva priset idag längst ner på den här sidan innan platserna tar slut!

Det ska va kul att spela gitarr och ta lektioner!

Det enda du behöver göra är att fylla formuläret i nedan så kan du börja gitarrlektioner med oss igen!

Du väljer datum du vill börja, och vilket program du vill köra på. Vi rekommenderar som vanligt 2 sessioner (ca 80 minuter) träning med oss i veckan. 

Erbjudandet om 50% rabatt går ut om  den 4/10 , så boka din plats nu!

 

    Välj vilket gitarrprogram du vill börja på(rabatt applicerat)