Jammsessioner i Göteborg & Borås

Du har blivit inbjuden att delta i jamsessioner där vi spelar musik tillsammans! Inte alla blir inbjudna på det här, utan både jag och Joachim har snackat ihop oss och beslutat att bjuda in dig! Om du redan spelar i band så vet du det här redan: Bland det viktigaste och roligaste man kan göra för sin utveckling förutom att ha en bra övningsstruktur är att spela tillsammans med andra gitarrister och musiker. Även om du redan spelar i band eller har kompisar du jammar med idag så kommer jamsessionerna vara väldigt givande för din utveckling. Det finns bara 10 platser totalt, och när vi kört detta i Borås under 7 år har detta alltid blivit uppbokat blixtsnabbt, snabbare än heldagseventen, till och med snabbare än när vi kör gratis bonus sessioner/workshops/clinics/masterclasses Du anmäler sig på botten av den här sidan.

Fördelar med jammsessioner:

 • Det är otroligt KUL
 • Spelar med andra och utvecklas snabbare!
 • Lär dig att verkligen applicera saker du lärt dig på lektionerna i riktiga situationer!
 • Lär dig att smidigt byta mellan lead och komp
 • Hör och se hur andra spelar
 • Förbättra hur du lyssnar på musik
 • En otroligt härlig stund
 • Umgås med likasinnade

”Jag känner att man verkligen får lära sig att använda det man lär sig i en riktig kontext, det är otroligt uvecklande och roligt för mig att vara med på Jamsessioner” – Peter

Spela med andra är bland det roligaste som finns! Jamsessionerna är jätteroliga” – Jason

”Det är ju bara så himla roligt att jamma och spela med andra som tar lektioner här” – Jesper

”Hade jag haft tid så hade jag kört jamsessioner varje dag! Det är bara super” – Lars

Jamsessioner är just nu på Söndagar kl 15:00 och Tisdagar kl 17:00 från och med Februari 2020, du bokar sessionerna via det vanliga schemat(Orange färg) vi håller på i ungefär 45 minuter. Varav dom första 5 minuterna är enbart för ett kort ”soundcheck” Du tar med egen förstärkare, vill du låna förstärkare behöver du agera roadie själv (flytta den i rummet, koppla in ström etc)

Det finns bara 10 platser totalt, platserna kommer ta slut superfort, i Borås har detta alltid blivit uppbokat blixtsnabbt när vi gått ut med nya inbjudningar, snabbare än heldagseventen, till och med snabbare än gratis bonus sessioner/workshops/clinics/masterclasses

Allt du behöver göra är att välja hur många jamsessioner du vill köra i månaden ha i menyn nedan, sedan fyller du i ditt namn och e-mail adress och tycker skicka så kommer avgiften för jammsessioner läggas på ditt autogiro eller på din månadsfaktura:

Välj antalet jamsessioner du vill delta på i månaden nedan, om du tar 2x eller fler sessioner i veckan får du minst 30% rabatt:

  Ditt nuvarande gitarrprogram för rabatt (Om du har Guld, Premium, Platinum, Diamant)

  Välj hur många jamsessioner du vill vara med på i månaden / veckan:

  Välj från vilket datum du vill börja

  E-mail du registrerat hos oss