Bonus Session: Hur Du Får Maximalt Med Resultat Med Begränsad Tid Att Öva

Vi vill ge dig en gratis bonus video från en session vi hade förra året där vi går igenom hur du kan på begränsad tid fortfarande få stora hörbara resultat i ditt spelande så att du kan lära dig att spela gitarr på det sättet du vill... om du var med på den här sessionen är det värt att bli påmind om detta så gå igenom den igen!

Detta gör vi för att vi vill visa att vi uppskattar dig som elev, och vi vill givetvis att du ska ha KUL och lära dig sakerna vi går igenom på lektionerna så att du känner dig nöjd! Kom ihåg, det kommer finnas perioder då du inte hinner öva alls, kanske inte ens 10 minuter, om du tycker om att spela gitarr straffa inte dig själv genom att sluta ta gitarrlektioner. Du gör ju det här för att du tycker det är kul att spela och du vill ju bli bättre. Du kommer att komma förbi perioden då du inte har tid att öva. Denna sessionen är för att underlätta för dig och känna att övningen går fort och smidigt att få genomförd. Detta kan vara en bra idé också om du spelar mycket gitarr, men övar inte så mycket. Sätt övningen FÖRST, belöna dig själv genom att spela och ha kul efteråt!

I den här sessionen kommer du att lära dig att:

  • Hur du får ut mest resultat på begränsad tid. (10 minuter)
  • Vad du bör fokusera på för att bli bättre snabbare så att du kan spela det du vill kunna spela!
  • Hur du gör så att din övningsrutin känns enkel att genomföra varje dag! (Ovärdeligt)
  • Hur du undviker att bli frustrerad när du övar utmanande saker så att du fortsätter att utvecklas och kan ha mer kul när du spelar.
  • Varför det är en bra idé att öva ståendes för att få bra ergonomi så att du undviker skador / ont i ryggen etc.

Steg 1:

Titta på lektionen du fått, gör anteckningar om det behövs

Steg2:

Det du ska göra efter att du tittat på den här lektionen är att välja ut 3 – 5 saker du behöver öva på (t.ex från ditt övningschema du får från oss)

Sätt 2 minuter på varje sak, detta är ditt 10 minuters övningschema, dom dagarna du har ont om tid, lägg bara 10 minuter. Dom dagarna du har mer tid, så kör du hela övningschemat som lika sets, och gör dom antingen 2 eller 3 gånger till.

I slutet av videon får du exempel på hur du kan göra ditt Lightningrounds Övningschema som du kan använda för att få din övning gjord enkelt