Få ett otroligt lyft i ditt gitarrspel: Spela in i studio med oss

Exklusiv inbjudan till dig som tar eller har tagit gitarrlektioner med oss

Vad som har hjälpt mig extremt mycket med min egen färdighet att spela gitarr är att någon annan spelar in mig och ger mig feedback. Vad som också gjort att jag förstår musik och hur man kan arrangera låtar på en helt annan nivå är att spela in med någon som kan arrangera låtar och musik. 

Vid alla dom tillfällena dom senaste 13 åren som jag varit i studion och spelat in med en producent har jag växt massivt i mitt spelande och som musiker. Min förståelse för musik, mitt gitarrspel och arrangering av låtar och inspelningsteknik har ökat markant, jag har lärt mig lyssna på ett helt annat sätt.

Mellan mig (Max) och Marcus så har vi spelat in totalt 3 album och 3 EP's där någon annan producerat, b.la Anders Lagerfors på Studio Nacksving i Göteborg, Christian Svedin på Studio Haga, Kinna Robert Kukla på Studio Fredman(Obsidian Recordings, Göteborg) och Andreas Sjödin på Ylitalo Productions, Växsjö.Utöver detta hade vi en procedur i bandet att vi spelade in demos på våra låtar på egen hand 2 till 3 gånger. Det blir OTROLIGT många inspelningar per år. 

Detta under 13 års tid, vi har lärt mig väldigt mycket av dessa producenter och alla professionella och amatör inspelningar jag gjort och jag vill gärna dela alla insider tips och tricks du inte kan få någon annanstans med dig.(om du inte vill betala 10 000 per dag för att spela in med ovanstående producenter) 

För alla inspelningar vi gjort  sen 2008 så har vi i under 13 år investerat ca 300 000 kr på professionella inspelningar. Totalt 59 låtar, det är 5084 :- i snitt per låt.... låter billigt va?  

Vi vill exklusivt erbjuda dig som tar eller tagit lektioner hos oss samma kvalité, men för en fraktion av kostnaden jag själv lagt på att spela in professionellt.  Detta är inget vi annonserar om runt om i stan, detta är exklusivt för dig som tar eller har tagit gitarrlektioner hos oss. 

Vi vill ge dig samma chans som jag fått för att utveckla mitt gitarrspel. 

Därför vill vi bjuda in dig till att spela in gitarr och få hjälp med inspelning samt bli producerad i studio med mig (Max).

Men jag tar inte lika hög avgift om dagen som man ofta betalar när man är i en studio. Även om jag producerar samma kvalité.

Jag vill ge dig den här möjligheten eftersom du visat förtroende för oss och våra gitarrlektioner, och jag tycker det har varit roligt att ha dig på lektionerna!

Vi har fått väldigt många förfrågningar om att spela in i studio med oss....

Därav har vi bestämt att vi vill ge dig detta men endast nu under Augusti & September under 2023. Vi gjorde det under 2021, 2022 och det blev i år igen, då blev det fullbokat lika snabbt som alla våra andra events (Kan kanske hända igen 2024 nästa gång) 

Du behöver inte kunna skriva dina egna låtar. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller spelat gitarr i mer än 10 år, det är otroligt värdefullt och KUL att spela in! Jag kan hjälpa dig att spela in något som är lämpligt för din nivå och visa hur man kan få mycket större ljud genom att använda sig av virtuella instrument.

Vi vill ge dig chansen att uppleva det utan behöva betala 10000 :- om dagen för en studio, tekniker & producent.

Vi vill att du och andra elever ska få uppleva det jag upplevt utan att lägga så mycket pengar som jag själv har gjort. 

Du får ut mycket av att spela in. Även om det bara är i 2 timmar. Ett par fördelar med att spela in:

Lär dig hemligheterna vi lärt oss dom senaste 13 åren om hur man får sitt spelande att låta bra vid inspelning (det är inte samma som live eller jam 😉 )

Extremt detaljerad feedback på ditt gitarrspel som bara går att få genom att spela in

Märk stora förbättringar och få insikter du inte hade kunnat få om du inte spelat in. 

Få chansen att lyssna på ditt eget gitarrspel i en inspelning som låter BRA

Om du vill få en enklare mix & master för att visa dina vänner & familj (gratis extra bonus värde 990 🙂

(en riktig professionell mix kostar mellan 2500 - 5000 detta är inget vi erbjuder)

Lär dig om hur man kan använda den underbara världen MIDI för att lägga till många lager i en låt.

Du kommer att genomgå den här processen bli väldigt mycket bättre på att spela och bli mer medveten om ditt eget spelande så att du får ditt spelande att låta bra!

Du kan välja själv vad du vill spela in, covers, dina egna låtar, både sång gitarr eller andra instrument du vill spela in. Jag kan också hjälpa dig på plats med vad vi ska spela in som är anpassat efter din nivå. 

Vi har utrustning i världsklass för att spela in, du kan även låna en dyrare gitarr för inspelning. Vi använder oss utav Reaper och Cubase 12 pro för mixning, samt ett ofantligt antal digitala plugins. Vi kan hjälpa dig att programmera trummor, bas, synthar, pianon och stråk, vad du än vill ha. Vi har fantastiska  b.la mickar för sång och akustisk gitarr. 

 

När vi får förfrågningar sporadiskt så brukar vi ta 1199:- i timmen, för både inspelning, mix master......

... Men om du bokar innan Fredag  25 Augusti 2023 så får du varje session för 599 i timmen – 49% rabatt per session. Inklusive 2 bonusar. Vi har bara tid att spela in ett fåtal elever, endast 10 och först till kvarn som gäller.

Inspelning, Produktion: timavgift: 1199 :- | 599 :- innan 25/8 2023

Videofilming, när du spelar, klippning & grading. Avgift: 499 :- | GRATIS  innan 25/8 2023

Enkel Mix & Master av inspelning. Avgift -  990 :-  |  GRATIS innan 25/8 2023

Ditt val av paket kommer delas upp månadsvis på 3 månader. Du kan välja hur du vill boka dina studiotimmar i det vanliga lektionsschemat, högst 3 timmar irad. Detta dyker upp på det vanliga lektionsschemat.

Vi har endast tid med att spela in ett fåtal, totalt 10 personer, först till kvarn som gäller. Boka idag om du är sugen. 

Boka dina studiotimmar i menyn nedan:

Ditt val av paket kommer delas upp månadsvis på 3 månader. Du kan välja hur du vill boka dina studiotimmar i det vanliga lektionsschemat eller genom Max, högst 3 timmar irad.

När? Du kan köra dina timmar under Augusti eller September när du vill, främst fokuserar vi på få in Söndagar förmiddag/eftermiddag.

Begränsat med platser, totalt har vi tid med 10 personer som bokar. 2021 och 2022 blev det fullbokat

Du kan välja mellan 2, 5 eller 10 studiotimmar, 599 :- styck om du bokar innan Lördag 25:e Agusti 2022. Totalavgiften delas upp månadsvis på 3 månader.
  "Riktigt kul att spela in, jag har lärt mig en hel del, man får en helt annan insikt när man spelar in" - Jesper
  "Helt otroligt vad ni kunde göra med min låt på dom här 3 timmarna"
  "Smidigt och kul, tiden går fort när man har kul"
   
  "Älskar verkligen musik och det är så roligt att det låter såhär bra när man spelar in här"
  "Fått en hel del tricks och förbättrat mitt spelande genom att spela in så många timmar som vi gjort"

   

  Boka dina studiotimmar i menyn nedan:

  Ditt val av paket kommer delas upp månadsvis på 3 månader. Du kan välja hur du vill boka dina studiotimmar i det vanliga lektionsschemat eller genom Max högst 3 timmar irad.

  När? Du kan köra dina timmar under Augusti eller September när du vill, främst fokuserar vi på få in Söndagar förmiddag/eftermiddag.

  Begränsat med platser, totalt har vi tid med 10 personer som bokar.

  Du kan välja mellan 2, 5 eller 10 studiotimmar, 599 :- styck om du bokar innan Fredag 25:e Augusti 2023. Totalavgiften delas upp månadsvis på 3 månader.
   Nyfiken på vad vi kan göra med film och video? 

   Nedan ser du ett par videos vi filmat, redigerat & lagt grading på:

    

   Boka dina studiotimmar i menyn nedan:

   Ditt val av paket kommer delas upp månadsvis på 3 månader. Du kan välja hur du vill boka dina studiotimmar i det vanliga lektionsschemat eller genom Max, högst 3 timmar irad.

   När? Du kan köra dina timmar under Augusti eller September när du vill, främst fokuserar vi på få in Söndagar förmiddag/eftermiddag.

   Begränsat med platser, totalt har vi tid med 5 personer som bokar.

   Du kan välja mellan 2, 5 eller 10 studiotimmar, 599 :- styck om du bokar innan Fredag 25:e Augusti 2023. Totalavgiften delas upp månadsvis på 3 månader.